گروه صنعتی سیمرکو

خط بسته بندی رب گوجه فرنگی

ویدیو خط بسته بندی رب

خط بسته بندی رب گوجه ساخت سیمرکو

گروه صنعتی سیمرکو به عنوان سازنده خط تولید و بسته بندی رب گوجه فرنگی، خط بسته بندی رب گوجه فرنگی را در دو حالت داخل قوطی و شیشه ارائه می‌نماید.

ظرفیت‌های خط بسته بندی رب گوجه فرنگی

خط بسته بندی رب گوجه فرنگی با مقدار خروجی مورد نیاز مشتری طراحی و ساخته می‌شود. ظرفیت‌های قابل ارائه در این بخش از ۱۵,۰۰۰ الی ۵۰,۰۰۰ قوطی و یا شیشه ۸۰۰ گرمی در یک شیفت کاری می‌باشد.

لیست ماشین آلات خط بسته بندی رب

تخلیه رب گوجه فرنگی

بشکه‌های رب بر روی بشکه برگردان قرار می‌گیرند تا پس از انتقال بشکه به سطحی بالاتر از مخزن ذخیره رب آن را بر می‌گرداند تا رب داخل بشکه به صورت کامل تخلیه شود. مخزن ذخیره رب به صورت قیفی بوده تا پس از اضافه شدن آب و رقیق شدن رب، توسط منو پمپ انتقال به داخل دستگاه تغلیظ کننده رب انتقال داده شود.

رقیق سازی

به رب انتقال داده شده به دستگاه پخت و تغلیظ، آب اضافه می‌شود و پس از آن جهت یکنواخت سازی و بدست آوردن رب با بریکس ۲۵ به صورت پیوسته حرارت داده می‌شود و هم زده می‌شود. در پایان رقیق سازی بریکس رب وارد شده به دستگاه پخت و تغلیظ از ۳۶ الی ۳۸ به بریکس ۲۵ الی ۲۶ کاهش پیدا می‌کند.

پاستور و نمک زنی

رب رقیق شده به داخل مخازن نمک، انتقال داده می‌شود تا در این قسمت ۱/۵ درصد نمک به رب اضافه شود و پس از آن جهت بالا بردن دمای رب و پاستوریزاسیون رب به داخل دستگاهی به نام پاستوریزاتور انتقال داده می‌شود، با انتقال دادن رب از داخل لوله های پاستور که در احاطه بخار آب قرار گرفتن عمل پاستوریزاسیون و افزایش دما تا ۹۰ درجه صورت می‌گیرد.

پر کردن مایعات غلیظ

پرکردن رب پاستور شده با دمایی معادل با ۸۵ درجه سانتی گراد آماده پرکردن داخل قوطی و یا شیشه می‌باشد، با هر بار چرخش پیستون‌های پرکن و عمل بالا و پائین شدن پکینگ های پرکن رب به داخل پیستون‌ها انتقال داده می‌شود و پس از آن به داخل قوطی و یا شیشه ریخته می‌شود.

دربندی قوطی تمام اتومات

قوطی‌های پرشده از رب با نوار انتقال به داخل دستگاه دربند منتقل می‌شود، با تشخیص وارد شدن قوطی به داخل دستگاه دربندی توسط سنسور، یک درب قوطی بر روی ریل قرار می‌گیرد و از طرفی قوطی توسط ماردون بر روی پدال هدایت می‌شود همزمان درب قوطی بر روی بدنه قرار می‌گیرد و با بالا آمدن پدال دستگاه، قوطی و درب قوطی در معرض دوخت قرقره‌های دستگاه قرار می‌گیرند و پلمپ قوطی نهایی می‌شود.

تونل پاستور

پس از عمل دربندی، قوطی‌ها و شیشه‌ در داخل دستگاه تونل پاستور قرار می‌گیرند تا پخت نهایی و پاستور شدن محتویات داخل قوطی و شیشه صورت پذیرد. تونل پاستور دارای سه مرحله آب داغ، آب ولرم و آب سرد میباشد. با قرار گرفتن قوطی‌ها و شیشه‌ها بر روی ریل جلو برنده تونل پاستور و دوش شدن آب داغ ولرم و سرد در مدت زمان مشخصی عمل پاستور نهایی می‌شود.

درب بندی شیشه

شیشه‌های پرشده از رب با نوار انتقال به داخل دستگاه دربند منتقل می‌شود. ریل درب انداز، درب‌های شیشه را طوری در مسیر شیشه‌ها قرار می‌دهد تا با عبور شیشه از زیر ریل درب انداز، لبه شیشه به لبه درب گیر کرده و باعث کشیده شدن درب از داخل ریل و آزاد شدن آن و قرار گرفتن درب در بالای شیشه می‌شود. شیشه به زیر هد دستگاه‌ها منتقل می‌شود و توسط هد دستگاه درب بر روی شیشه محکم می‌شود.

لیبل زن

در بسته بندی شیشه‌ای رب می‌بایست جهت نمایش نام برند و اطلاعات کارخانه تولید کننده رب از لیبل استفاده شود. برای چسباندن لیبل‌ها از دستگاه لیبل زن استفاده می‌شود. کلیه این مراحل به صورت اتومات و بدون دخالت اپراتور صورت گیرد.

جت پرینتر

جهت چاپ اطلاعات تولید شامل کد تولیدی محصول در کارخانه، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و قیمت محصول از جت پرینتر استفاده می‌شود. با قرار گرفتن قوطی‌ها و یا شیشه‌ها بر روی ریل نوار انتقال و عبور دادن از زیر نازل جت پرینتر ابتدا حضور قوطی و یا شیشه را تشخصی داده و به صورت اتومات چاپ اطلاعات را صورت می‌دهد.

شیرینگ پک

قوطی‌ها و شیشه‌های چاپ شده توسط اپراتور بر روی کارتن‌ها و یا پلاستیک‌های لبه کوتاه به صورت چند تایی (۱۲ و یا ۱۶ تایی) قرار می‌گیرند و پس از آن توسط جک جلو برنده در داخل شیرینگ پک نایلون کشی و هدایت می‌شوند تا در داخل تونل گرما که توسط المنت‌های دستگاه ایجاده شده حرارت و فرم بگیرند.

سوالات متداول خط بسته بندی رب

سوالات متداول خط بسته بندی رب

کارشناسان فنی مجموعه سیمرکو با گردآوری مهم‌ترین سوالاتی که حاصل تعامل چندین ساله با کارآفرینان فعال در حوزه تولید مواد غذایی است، سعی در یافتن مدلی کرده‌اند که بتواند پاسخگوی چنین دغدغه‌های باشد. بر اساس مدل پیشنهادی سیمرکو جهت راه‌اندازی خط تولید، مسیر کارآفرینان از زمان شکل‌گیری یک ایده تا تولید محصول نهایی شامل موارد زیر می‌باشد.

گام نخست: مشاوره تخصصی و امکان‌سنجی اولیه

گام دوم: ارائه طرح توجیهی و اخذ جواز تاسیس

گام سوم: طراحی و ساخت ماشین‌آلات

گام چهارم: اجرای زیرساخت‌ها و راه‌اندازی خط تولید

گام پنجم: تولید آزمایشی محصول و اخذ جواز بهره‌برداری

گام ششم: اخذ پروانه‌های بهداشتی

گام هفتم: آموزش و مشاوره

گام هشتم: تولید نهایی، بازاریابی و فروش محصول

جهت تنوع در بسته بندی نیاز است تا ابتدا نوع بسته بندی را مشخص و جهت تولید آن سفارش قوطی یا شیشه را به کارخانه تولیدی آن بدهید. در صورتی که تغییر اساسی در نوع شکل و فرم قوطی و یا شیشه باشد، نیاز به جا انداختن این محصول در فرهنگ مصرف روزانه مردم نیز دارد که می‌بایست با برنامه‌ریزی و تبلیغات این کار صورت بگیرد.

بله بسته بندی در داخل قوطی و شیشه به صورت همزمان میسر خواهد بود. با تغییر و تنظیماتی در ماشین آلات پرکن، تونل پاستور، شیشه شوی و خشک کن امکان بسته بندی به صورت همزمان وجود خواهد داشت.

برای پاسخ به این سوال می‌بایست مزایا و معایب هر کدام از آنها را در نظر گرفت.

تولید رب: ارتباط با کشاورز و مشکلات تهیه گوجه، فصلی بودن تولید، نزدیک بودن به زمین کشاورزی و فروش به صورت فله‌ای

بسته بندی: تهیه رب با کیفیت، نوسان شدید قیمت متریال‌های بسته بندی، برندینگ محصول و فروش به صورت بسته بندی

ظرفیت خالی کارخانه‌ها: عدم دسترسی به جریان تولید و بسته بندی، عدم تعهد به بخش بازرگانی، درج شدن نام شرکت تولیدکننده بر روی لیبل قوطی و یا شیشه

ظرفیتی که علاوه بر توجیه پذیر کردن هزینه‌های ثابت و جاری، متناسب با سرما گذاری اولیه و درخواست بازار باشد. پیش‌بینی مواد اولیه شامل تهیه رب متناسب با ظرفیت بسته بندی، تهیه قوطی و درب قوطی، شیشه و درب شیشه، کارتن و نایلون، انرژی مصرفی و همچنین در نظر گرفتن بازار عرضه و تقاضا می‌باشد.

مراحلی که معمولا در فازبندی های هدف گذاری شده به صورت استاندارد مطرح هست عبارتند از:

فاز اول: شناخت موسس از روند تولید و آشنا شدن با فضای مربوطه و موانع پیش رو، بدست آوردن راهکارهای برون رفت از موانع ، فرصت ها و چالش‌های پیش رو در سال نخست تجربه میشه

فاز دوم: تبلیغات و حضور مدوام و بهره برداری از فرصت‌ها و ارائه آفرهای فروش با حداقل سود و حداکثر تیراژ، آشنا شدن توزیع کنندگان و فروشندگان با محصول تولید شده در سال دوم

فاز سوم: تنوع در محصولات و کاهش هزینه‌های بازرگانی، کاهش هزینه‌های تولید، تمرکز در ایجاد بازار هدف با توجه به داده‌های بدست آمده در طی دو سال

فاز چهارم: پاسخ مناسب به درخواست‌های مشتریان با توجه به بازخورد بازرگانی و فروش، ایجاد نمایندگی داخلی و خارجی، تولید محصول با درنظر گرفتن محیط و بازار هدف و سفارش مشتری، صادرات محصول رقابتی

خدمات صفر تا صدی

پروژه‌های ما

گروه صنعتی سیمرکو، تاکنون در راه‌اندازی ۱۷۰ کارخانه داخلی و ۳۷ کارخانه خارجی مشارکت داشته است.

طعم طبیعت

دلیم

کروم مکس

error: این محتوا برای شرکت سیمرکو محفوظ است