قیمت خط تولید مربا ارتباط مستقیم به ظرفیت و نوع ماشینآلاتی دارد که در خط تولید مورد استفاده قرار میگیرند. استفاده از دستگاه تغلیظکننده بچ بهویژه در خطوط تولید مربا با ظرفیت بالا تا حدود زیادی میتواند قیمت خط را افزایش دهد. با این حال مزیت استفاده از دستگاه بچ، قابلیت تغییر بهرهبرداری خط تولید مربا بهعنوان خط تولید رب گوجهفرنگی است.
جهت استعلام آخرین قیمت تمام شده خطوط تولید مربای آلبالو، مربای هویج، مربای به، مربای توتفرنگی، مربای گل و خط بستهبندی عسل با بخش فروش سیمرکو در تماس باشید.
افرادی که قصد راهاندازی خط تولید را دارند، در نخستین گام باید اطلاعات جامعی را در مورد شرایط محل اجرای پروژه، هم به لحاظ مقررات و ضوابط محلی و هم به لحاظ امکانسنجی جهت دسترسی به مواد اولیه، کسب نمایند. توصیه میشود که کارآفرینان در این مرحله، به جهت تسریع در روند اخذ مجوز و اجتناب از تکرار عملیات، از مشاوره افراد آگاه در این زمینه استفاده نمایند.
طرح توجیهی شامل تمامی مطالعاتی است که بایستی قبل از راهاندازی خط تولید انجام شود. مواردی از جمله تحلیل بازار محصول، فرصتها و تهدیدهای تولید، آنالیز رقبا،و پارامترهای اقتصادی مثل زمان بازگشت سرمایه و میزان حاشیه سود در طرح توجیهی بررسی میشوند.
طراحی کارخانه بر اساس نقشههای تهیه شده بعد از انتخاب نوع خط تولید و بازدید از محل اجرا انجام میشود. طراحی کارخانههای کنسرویجات باید بهگونهای انجام شود که ضوابط تدوین شده سازمان غذا و دارو را در مورد محصولات کنسروی برآورده نماید. در موارد که اجرای خط تولید بهصورت کارگاهی مد نظر باشد، طراحی کارخانه باید بر اساس حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کوچک تولید و بستهبندی ، انجام شود.
جهت راهاندازی خط تولید، باید ابتدا زیرساختهای موردنیاز برای تامین انرژی فراهم شده و سپس ماشینآلات خط تولید، مطابق نقشههای جانمایی در محل مورد نظر نصب و راهاندازی شوند. گروه صنعتی سیمرکو پس از نصب ماشینآلات، خط تولید را یک بار بهصورت آزمایشی راهاندازی میکند تا عملکرد صحیح ماشینآلات طی روند تولید محصول، بهصورت کامل بررسی شوند.
تیم مشاوره شرکت سیمرکو، برای مشتریانی که محصول نهایی خود را تولید کردهاند، مشاورههایی را در زمینه فروش و بازاریابی محصول ارائه میدهد تا بتوانند استراتژیها فروش خود را برای کسب مزیت رقابتی و تثبیت جایگاه در بازار، تنظیم کنند.
خط تولید مرباشامل بخشهای زیر است:
رایجترین انواع بهرهبرداری از خط تولید مربا در ایران عبارتند از:
راهاندازی خط تولید مربا، بهویژه برای افرادی نظیر باغداران که دسترسی آسانی به میوه دارند، میتواند ارزش افزوده بالایی را ایجاد نماید. کارآفرینان در نخستین مرحله از تصمیمگیری معمولا با سوالاتی مواجه میشوند که پاسخ به چنین سولاتی، در اتخاذ تصمیم نهایی راهگشا خواهد بود.
در ادامه، بخشی از رایجترین سوالاتی که مخاطبین سیمرکو در زمینه راهاندازی خط تولید مربا، بیان نمودهاند، مطرح میشود. امید است، پاسخ به اینگونه سوالات، بتواند راهگشای کارآفرینان با همتی باشد که در جهت رونق تولید ملی، پای به عرصه تولید نهادهاند.
گروه صنعتی سیمرکو با انجام پروژههایی نظیر احداث کارخانه مرباسازی در شهر کابل افغانستان، و تامین قطعات چندین کارخانه مرباسازی در ایران، تجربیات با ارزشی را در زمینه طراحی خط تولید و بهرهبرداری از انواع خطوط تولید مربا، مارمالاد و عسل کسب نموده است. سیمرکو به عنوان مسئولیت اجتماعی خود، لازم میداند تا جهت رونق بخشیدن به تولید داخلی و جلوگیری از خروج مواد بهصورت خام، آمادگی خود را جهت راهاندازی خطوط تولید مرباسازی در انواع کارگاهی و صنعتی، اعلام نماید.
از آنجا که فرآیند تولید و بستهبندی در بیشتر انواع خط تولید مربا، یکسان است، با تغییر اندکی در ماشینآلات آمادهسازی، محصولات متنوعی را میتوان تولید نمود. از جمله رایجترین انواع مربا، میتوان به مربای توتفرنگی، مربای هویج، مربای آلبالو، مربای به و بالنگ اشاره کرد.
بلی، از آنجا که تولید مربا به شکل صنعتی شامل دستگاه تغلیظکننده بچ میباشد، میتواند بهعنوان خط تولید رب کارگاهی نیز مورد بهرهبرداری قرار گیرد. همچنین با اعمال تغییرات اندکی در ماشین آلات، تغییر بهرهبرداری از خط تولید مربا بهعنوان خط تولید کمپوت نیز امکانپذیر خواهد بود.
بلی، در صورتی که کارفرما در جلسه حضوری پیش از انجام پروژه، تقاضای راهاندازی خط تولید مربا را با کمترین هزینه داشته باشد، با توافقی که در نحوه انجام فرآیندهای آمادهسازی و تولید انجام میشود، ماشینآلات خط تولید مربا بهگونهای طراحی و ساخته میشوند که خط تولید در مقیاس کارگاهی، پیادهسازی میشود.
خط تولید مربا با توجه به شکل اجرا (کارگاهی و صنعتی)، به سولهای با مساحت ۶۰۰ تا ۸۰۰ متر مربع نیاز خواهد داشت. قابل ذکر است که این فضا صرفا جهت اجرای سالن تولید بوده و برای سایر بخشهای کارخانه نیز باید مطابق محاسباتی که در مرحله طراحی کارخانه مربا انجام شده است، فضای مناسب پیشبینی شود.
خط تولید مربا ساخت شرکت سیمرکو در ظرفیت کارگاهی، بهصورت روزانه (شیف کاری ۸ ساعته)، بهمیزان ۴۰۰۰ و در ظرفیت صنعتی به میزان ۱۲۰۰۰ شیشه ۲۵۰ گرمی تولید مینماید.